Onze oprichter Nico senior Vos, bemachtigde in 1979 een stuk grond, te Beuningen, aan de Woerdstraat. Samen met de bedrijfsnaam Autodemontage N. Vos, groeide het bedrijf al snel uit tot een specialist in de auto-demontage branche. Door zich te onderscheiden van anderen, met haar eerlijke service en haar hoge kwaliteit aan auto-onderdelen, werd de locatie aan de Woerdstraat al gauw te klein. In 1984 zijn we gevestigd aan de Elsenpas 7 te Beuningen, waar onze groei zich stabiel voortzet.

Toen zijn zoon Nico jr. Vos in 2010 mede eigenaar werd, kon aansluitend in 2011 met de bouw van een nieuw complex begonnen worden. Dit lang verwachte project kon van start gaan.

In ons nieuwe complex kunt terecht voor nieuwe en gebruikte auto-onderdelen, motor en versnellingsbak revisie. Omdat wij onze diensten leveren aan alle partijen, garages, dealers, leasemaatschappijen en natuurlijk particulieren, is carpartsvos.com al meer dan 30 jaar uw specialist in de autodemontage branche. Wij verwelkomen u graag op ons familiebedrijf carpartsvos.com waar nog altijd eerlijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit ons motto is.

Kom gerust langs, de koffie staat voor u klaar.

Vragen over welk onderdeel u nodig heeft? Wij helpen u graag!

Neem contact op
Vof. autodemontage N. Vos